Bvs Bouw
Bvs Bouw

Schadeherstel Groningen

Schadeherstel van A tot Z. Zo omschrijven veel van onze klanten in de regio Groningen ons als het gaat om schadeherstel. Met onze vestiging in Groningen is onze afdeling 'schadeherstel Groningen' een bijzondere binnen ons bouwbedrijf. Wij zijn BvS Bouw, uw expert op het gebied van onder meer schadeherstel.

Naast onze vestiging in Groningen hebben wij ook een locatie in het Overijsselse Vriezenveen.

Door de aardbevingen vanwege de gaswinning van de NAM werken wij constant aan particuliere projecten in de gehele regio Groningen. 

Ervaringen

Onze klanten ervaren ons als betrouwbaar, klantvriendelijk en degelijk. Met onze, van origine, Twentse nuchterheid, maken wij er niet meer van dan dat het is.

U heeft gaswinningsschade van uw woning. Wij herstellen het vakkundig en snel. Op de manier waarop u het het liefst ziet. Schade is al vervelend genoeg.

De afdeling 'schadeherstel Groningen' kan haar werk dan ook goed en snel uitvoeren, zodat u onze ervaren schadeherstellers zo kort mogelijk over de vloer heeft. Niet dat ons bezoek erg is, want onze mensen weten precies wat klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid inhoudt!

Schadeformulier NAM

Heeft u schade te hebben als gevolg van aardbevingen door gaswinning, meldt dit dan via
het online schadeformulier van NAM.