Bvs Bouw
Bvs Bouw

Schadeherstel

Storm-, water- of bijvoorbeeld brandschade. Een brandende kaars die omvalt, blikseminslag en lekkage zijn veel voorkomende schadegevallen. Niets is vervelender dan dit soort plotselinge schade aan uw woning, schuur of kantoor. Daarom is optimaal en snel schadeherstel ontzettend belangrijk.

Op dit vlak is BvS Bouw graag úw partner voor deze snelle en correcte afhandeling. Brand, inbraak, storm of lekkage zijn vaak noodgedwongen aanleidingen voor het uitvoeren van schadeherstel.

Aanpak

Eerst brengt BvS Bouw de schadesituatie in kaart. Vervolgens staan wij met behulp van de verzekeringsmaatschappij garant voor vakkundig en volledig schadeherstel.

Onze klanten geven aan onze snelle, adequate service te waarderen. Wij zijn het hele jaar door 24 uur per dag inzetbaar voor iedere vorm van schadeherstel aan uw woning, schuur of kantoor. Snel schakelen is in het kader van schadeherstel van groot belang. Dat realiseren wij ons maar al te goed.

24-uursservice

Daarom is BvS Bouw altijd bereikbaar. Daarbij garanderen wij dat wij binnen drie uur, na melding van schade, bij u aanwezig zijn om de eerste stap richting schadeherstel in te zetten. Wij adviseren in veel gevallen gebruik te maken van een contra-expert. Dit doen wij ook om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. 

BvS Bouw staat met behulp van de verzekeringsmaatschappij garant voor vakkundige en volledige schadeherstel.

Daarbij bieden wij eerste hulp, zoals noodstroomvoorzieningen, aan. Dit alles voor een zo goed en spoedig mogelijk herstel.