Bvs Bouw
Bvs Bouw

Klanten aan het woord

Niets vinden wij belangrijker dan het hebben van een goede relatie met onze klanten. Wij zijn dan ook erg blij met onderstaande reacties op onze dienstverlening.

Meneer Eshuis uit Vriezenveen

“BvS Bouw heeft bij onze woning aan het Oosteinde in Vriezenveen de dakkapel gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is heel netjes gerenoveerd in slechts enkele dagen tijd. Qua klantvriendelijkheid ben ik goed te spreken over de jongens van BvS die hier aan het werk waren.

Ik was zelf ook thuis en het was heel gemakkelijk overleggen met deze vakmensen.

Ook hebben ze enkele platen in de serre vervangen in verband met hagelschade.

BvS Bouw beviel me zo goed dat mijn dochter heb aanbevolen ook met hun in zee te gaan voor renovatiewerk.”

 

Meneer G. Broekhuizen uit Zandeweer

"Door de aardbevingen is er schade bij ons aan de woning en aan de kerk in het dorp ontstaan, waarvan ik rentmeester ben. Twee mensen van BvS Bouw zijn zes dagen lang met de binnenkant van de kerk bezig geweest. Het is nu af. De mannen van BvS hebben hun uiterste best gedaan alles zo goed mogelijk te restaureren.

Ik ben erg tevreden over het geleverde werk. Alles was keurig en netjes afgewerkt en het is geen rommel geworden binnen. Ik zie ook wel eens dat mensen zo tekeer gaan, zodat het een enorme zwijnenstal wordt. Met meerdere mensen heb ik het al over het prachtige herstelwerk van BvS Bouw gehad. Het is zeker aan te raden schade door deze mensen te laten verhelpen."

Meneer H. Dijkhuizen uit Appingedam

"Het begon eigenlijk met een scheurtje in de muur bij de keuken. Ik had dit nog nooit eerder opgemerkt. Uiteindelijk heb ik deze toch maar even doorgegeven om te voorkomen dat deze groter zou worden. De inspecteur kwam langs en zag veel meer scheuren. Ook aan de buitenkant van mijn huis.BvS Bouw heeft het euvel vervolgens binnen twee weken verholpen.

De medewerkers zijn doodsbenauwd dat ze iets verkeerd achterlaten. Dat viel me gewoon op. Alles wordt afgedekt en ze laten geen rommel achter. Echt supernetjes. Normaal zeggen ze wel eens dat bouwvakkers ruig volk zijn. Nou, dit was allemaal keurig afgewerkt. Bovendien had ik geen rompslomp met papieren. Bvs regelde dit allemaal zelf met de NAM.

 
Dijkhuizen Appingedam

De stukadoor en de voegers waren bovendien zeer klantvriendelijk. Ik zou BvS Bouw echt bij iedereen aanbevelen."

Meneer Palsma uit Appingedam

"Aan ons huis is bevingschade ontstaan wat zich uitte in scheuren in de buitenmuren en in het stucwerk van de gang, de trapopgang en overloop. Om dit te herstellen hebben werknemers van BvS Bouw uit Vriezenveen twee weken nodig gehad. Wij zijn erg tevreden over de klantgerichtheid van BvS Bouw. De werkzaamheden zijn op een nette manier uitgevoerd en het afval van voegen en stucwerk is afgevoerd.

Kortom: onze ervaring met BsV Bouw is zodanig dat we het bedrijf zeker zullen aanbevelen bij mensen die schade hebben door de beving ten gevolge van de gaswinning.”

Mevrouw Alberts uit Froombosch

“Ik had plotselinge scheuren in de keukenmuur. En aan de buitenkant van mijn huis was ook allemaal schade. Gelukkig kwam ik snel in contact met de schade-expert en kwam BvS Bouw bij me langs. Ze zijn vervolgens een paar dagen bezig geweest. Hoelang precies, dat weet ik niet. Zelf was ik op vakantie gegaan en toen ik terugkwam was het klaar.

De medewerkers zijn echt heel erg klantvriendelijk. Ik ben echt eerlijk als ik zeg dat ze stuk voor stuk een 9.5 als cijfer krijgen. Ze waren heel erg behulpzaam en alles is goed afgerond. Er is geen rommel achtergebleven en ik ben van de scheuren af.

Maar ook in de buurt hoor ik alleen maar positieve verhalen over BvS Bouw.  Al met al ben ik zeer tevreden.”

Mevrouw Van der Ploeg uit Warffum

“Er zaten scheuren in de muren van de garage, het tuinhuisje en aan de buitenmuren van de woning. Daar was ik niet blij mee.

In totaal zijn de mannen van BvS Bouw uit Vriezenveen drie of vier dagen langs geweest. Ze waren er vrijwel direct na de melding en na de tijd belden ze weer op of alles goed was gegaan en aan de verwachtingen voldeed. De werknemers zijn vriendelijke, keurig nette mensen. Niks mis mee.

Het resultaat is dan ook prima. Als ik opnieuw schade zou hebben, dan zou ik ze meteen weer bellen. Veel mensen houden zich niet aan de gemaakte afspraken. BvS wel. Ik ben alleen maar positief. Goed is goed en dan valt er ook niet meer over zeggen. Ik ben heel erg tevreden.”