Bvs Bouw
Bvs Bouw

Utiliteitsbouw

Een belangrijk onderdeel binnen BvS Bouw is onze tak utiliteitsbouw. Utiliteitsbouw omvat alle bouwwerken die in principe geen woonbestemmingen hebben. Daarbij kunt u denken aan fabrieken, opslagruimtes of kantoren.

Maar ook vallen bij utiliteitsbouw winkels of garages, bioscopen en sportgebouwen onder de mogelijkheden. Grotere mogelijke projecten op het gebied van utiliteitsbouw zijn grote schuren, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfshallen.

Kwaliteit

Wij bouwen op maat. Uw verzoek tot utiliteitsbouw wordt al gauw op papier gezet en door onze tekenaar omgegoten tot een concrete bouwtekening. Vanaf stap één tot aan de afronding van het project gaan wij voor kwaliteit en doelgerichtheid.

Dus geen overbodige informatie over mogelijkheden qua utiliteitsbouw. Heel simpel. U vraagt, wij bouwen.

BvS Bouw houdt zich ook bezig met utiliteitsbouw op het gebied van bedrijfsgebouwen. Klik op Bedrijfsgebouwen voor meer informatie.

Bouwen aan zorg is een belangrijke tak van sport als het gaat om utiliteitsbouw. BvS Bouw is zeer actief op dit gebied. Klik op Bouwen aan zorg voor verdere informatie.

BvS Bouw is zeer actief met het bouwen van scholen en schoolgebouwen. Klik op Schoolgebouwen voor verdere informatie.

Wilt u uw boerderij verbouwen of laten verbouwen? BvS Bouw is uw partner op dit gebied. Klik op Boerderij verbouwen voor meer informatie.

Utiliteitsbouw van het hoogste niveau. BvS Bouw is de partner van veel verschillende overheden. Klik op Overheidsgebouwen voor verdere informatie over deze tak van sport.